Jual tudung di Ebay 7 bulan 25 hari Sales RM14,191.47 dan 173 unit :Ebay Part 9

Belajar Jual tudung di Ebay

Hai semua, ok seperti yang saya dah janjikan, like cecah 200, saya share dan dedahkan niche ni.   nampaknya dah lebih 300++ like. thank you geng sebab support. 😉   ok, anda mungkin selalu pikir ape nak jual kat ebay ni. barang apelah nak jual ni…   sebenarnya tak kira apa barang pun yang anda…

Teruskan membaca →

Ebay Part 8: Modal RM8 seunit jana profit RM981.92!

ok artikel kali ini ayat agak skema..heheehe ( sebenarnya ini artikel untuk thevocket, tapi takpelah saya publish jer dulu sini ) cerita ni pasal macam mana daun kering pun boleh buat duit.   selamat membaca geng   Pada zaman kegawatan ekonomi dan harga barang yang sentiasa naik, ramai yang ingin mencari pendapatan tambahan. Tapi masih…

Teruskan membaca →

Ebay Part 7: Akaun baru ebay berjaya hasilkan sales USD18,279 dalam masa 10 bulan 5 hari.

Assalamualaikum semua, seperti yang dijanjikan..kalau cukup 50 orang share di facebook.saya akan kongsikan artikel ini untuk membuka mata bagi sesiapa yg berminat nak buat bisnes di ebay. tapi nampaknya dah lebih 50 orang share. terima kasih sebab support.. insha Allah kalau anda suka dengan artikel perkongsian saya.. dari semasa ke semasa saya akan kongsikan artikel…

Teruskan membaca →

Ebay Part 6: 1688 Vs Taobao Vs Aliexpress dan jual di ebay

Hai semua,   sebenarnya ramai yang diam-diam taknak bagitau kat mana supplier dia dapat barang murah-murah.. tak perlu pergi ke china pun.   beli jer online. kalau anda ke china, kos lagi tinggi. sampai sana belum tentu anda boleh jumpa barang yang anda nak cari kalau pergi sendiri pertama kali. sebab terlampau besar market sana…

Teruskan membaca →

Ebay Part 5 : Strategi newbie ebay menghasilkan RM21,584.15 sebulan hanya di ebay!

Assalamualaikum & hai semua,   saya nak share pada anda macam mana newbie ebay, akaun yang masih baru.. daftar ebay baru sebulan dua tapi dengan strategi X ini berjaya menghasilkan USD4830.50 sebulan atau bersamaan dengan RM21,584.15!   rahsianya ialah multiple akaun + produk hot!   ini namanya ” don’t put all the eggs in one…

Teruskan membaca →

Ebay Part 4: Sales ebayer Malaysia Jan-Nov 2016 RM107386!!

Assalamualaikum & Hai semua..kabare?   hujung minggu ni saya ada free sikit. saya buat research sikit tentang sorang seller malaysia ni yang dah makan duit hasil dari ebay setiap bulan dan bertahun-tahun lamanya dia makan. mengikut data dari terapeak, Sales dia ni start dari Januari 2016 sampai 16 Nov 2016 adalah sebanyak USD24290! banyak tak?…

Teruskan membaca →

Ebay Part 3: newbie ebay sekarang dah jadi power seller bronze level

Hai semua, maaf dah lama tak update blog ni…. ok saya nak ceritakan kisah bagaimana seorang yg newbie takde knowledge langsung tentang ebay. waktu dia belajar dengan saya ialah pada tahun lepas 2015, sekarang dah 2016 dia dah power seller..   cuma ambil masa setahun jer. tu pun dia ada give up sekejap. tapi selepas…

Teruskan membaca →

Statistik pendapatan ebay seller Malaysia- Part 1

Assalamualaikum. Tak lain tak bukan..mesin duit yang saya maksudkan tu adalah EBAY! Artikel pertama ni saya nak dedahkan kepada anda beberapa orang seller yang dari Malaysia seperti yang telah saya bagitahu kepada anda sebelum ini di emel. Iaitu terdapat ramai peniaga online di Malaysia ini yang telah buat duit online secara senyap-senyap. Dan jumlah transaksi setiap…

Teruskan membaca →

Bisnes di ebay- Part 2

Assalamualaikum. kali ini saya nak berkongsi kepada anda potensi bisnes di ebay yg ramai orang pandang rendah dengan potensi perniagaan di ebay. Ada yg bertanya dengan saya..masih relevan lagikah bisnes di ebay ni? jawapannya YESSS. masih relevan selagi anda berniaga dengan cara yg betul. Baru-baru ini saya telah membuka bisnes offline iaitu bisnes kedai makan.…

Teruskan membaca →

Pelajar Praktikal

kami menerima pelajar praktikal untuk membuat latihan di mama baryani house. apa faedah yang kami sediakan? Makan minum setiap hari Tempat tinggal / Hostel Elaun bulanan untuk maklumat lanjut boleh menghubungi kami di 016 2322 119 / 013 743 2297 atau emel ke mamabaryanihouse@gmail.com

Teruskan membaca →

Page 2 of 2