Tawaran yang cukup istimewa untuk anda

Pilih pakej yang sesuai untuk anda

Pakej A

Pakej A adalah merupakan panduan berbentuk pdf dan support group di facebook

Pakej B, C & D

Pakej B, C& D adalah merupakan Modul ebook pdf, Video tutorial, Bengkel secara live, kelas revision dan personal coaching one to one

Sila rujuk Intipati Bengkel dan jadual Bengkel  di bawah

Pakej B

Jadual Bengkel Hot Research Intelligence

18 Januari 2020 (Closed)

15 Februari 2020 (Closed)

13 Jun 2020 (Closed)

11 Julai 2020 (Closed)

15 Ogos 2020 (Closed)

12 September 2020 (Closed)

10 Oktober 2020 ( Closed)

21 November 2020 (Cancel)

12 Disember 2020 (Cancel)

Lokasi Kelas : Muar, Johor

Masa : 10 pagi - 2 petang

Pakej C

Jadual Bengkel  Basic Ebay & Hot Research Intelligence

25 Januari 2020 (Closed)

23 Februari 2020 (Closed)

27 Jun 2020 (Closed)

25 Julai 2020 (Closed)

26 Julai 2020 (Closed)

29 Ogos 2020 (Closed)

26 September 2020 (Closed)

31 Oktober 2020 (cancel due to PKPB)

28 November 2020 (Cancel due to PKPB)

29 November 2020 (Cancel due to PKPB)

19 December 2020 (Available)

Lokasi Kelas : Bangi, Selangor

Masa : 9 pagi - 5 petang 

Soalan Lazim yang sering ditanya (FAQ)

Pakej mana yang sesuai untuk newbie?

Soalan 1

Jika anda memang zero knowledge tentang ebay, dan anda memang nak cepat belajar faham dengan mudah, pakej paling sesuai adalah pakej C atau D. Sebabnya, jika anda tak faham anda boleh join kelas revision yang diadakan setiap bulan mengikut tarikh yang telah ditetapkan

Saya tak pernah buat jualan, boleh ke ebay  janji bagi sales kat saya?

Soalan 2

ebay adalah platform yang telah disediakan untuk berdagang jual dan beli. Anda perlu belajar dan ikut step by step seperti apa yang diajar dalam panduan ebay intelligence ni. Jika anda follow step yang diajar dan terus take action, insha Allah anda akan dapat buat jualan yang pertama dan seterusnya

Berapa modal saya perlu ada?

Soalan 3

Bisnes ebay adalah bisnes yang tak memerlukan modal yang tinggi. Jika anda ada modal RM100 pun dah memadai untuk beli barang dan kos shipping, apa yang penting adalah modal ilmu dan masa untuk bangunkan skill menjual di ebay anda

Sesuai tak untuk orang yang bekerja?

Soalan 4

Ya, ebay lebih sesuai untuk orang yang bekerja, kerana anda boleh buat part time. Tak perlu berhenti kerja hakiki anda, apa yang penting anda mesti luangkan masa 2-3 jam sehari untuk menguruskan bisnes ebay anda. Ini kerana, kerja pemasaran dan mencari pelanggan telah diuruskan oleh ebay. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah membuat kajian barang yang demand, listing, dan uruskan order dengan kadar segera bila dapat jualan.

Adakah lepas beli panduan ni boleh terus berjaya?

Soalan 5

Panduan ini mengajar pada anda jalan pintas untuk berjaya. Tapi komitmen dan kesungguhan anda mestilah seiring untuk pastikan anda mampu berjaya.No shortcut. Ini bukan program skim cepat kaya. kalau anda masih lagi tak faham dengan modul bisnes ebay ni, pihak kami telah menyediakan support berbentuk kelas revision setiap bulan secara percuma dan support group facebook. Kalau ada modul yang masih tak clear, datang je kelas untuk belajar semula bahagian yang anda kurang faham dan tanya direct pada guru yang mengajar.

Ada jaminan refund tak?

Soalan 6

Ya ada, dengan syarat anda mesti tunjukkan bukti yang anda telah buat segala apa yang telah diajar dalam panduan ini. Refund hanyalah untuk pakej A sahaja, Pakej B,C, dan D hanyalah menukar tarikh mengikut tarikh jadual yang lain.

Ebay Intelligence Academy @ 2016-2020 

Page Created with OptimizePress